Skån miljøet ved at vælge miljøvenlige sugerør og engangsservice fra www.plant2plast.dk

Plant2Plast

Skal du bruge engangsservice, men er træt af plastik, der er dårligt for miljøet? Så er Plant2Plast A/S lige det rigtige sted for dig at kigge hen. For hos dem kan du nemlig få engangsservice og andre former for emballage, som alt sammen er produceret i bæredygtigt materiale. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, plant2plast.dk og læse mere.

PE-coatede engangskrus

Hos Plant2Plast A/S finder du alt indenfor kategorien kopper og tilbehør, der altid er produceret i bæredygtige materialer, herunder selvfølgelig også engangskrus. Når du klikker ind på hjemmesiden, vil du lynhurtigt se, hvor mange forskellige typer engangskrus, som de udbyder. Deres engangskrus kommer nemlig i mange forskellige farver og størrelser, og deres engangskrus fås ligeledes med tilhørende kopmanchetter, rørepinde, låg mm. Du kan derudover altid være sikker på, at alle deres engangskrus er PE-coatede. Lyder dette som noget for dig, så tag og kig ind forbi deres hjemmeside og udvalg allerede i dag, så du kan være klar med kopper, krus mm. til det arrangement som du skal holde. Nemmere og bedre for miljøet bliver det ikke at købe engangskrus.

Miljøvenlige sugerør i høj kvalitet

Hos Plant2Plast A/S finder du ikke kun traditionelt engangsservice, som bestik, tallerkner og kopper. De tilbyder nemlig også meget mere, såsom deres miljøvenlige sugerør. Deres sugerør er, ligesom alt andet hos dem, produceret i et bæredygtigt genbrugsmateriale og er derfor meget bedre for miljøet end plastik sugerør. Deres miljøvenlige sugerør kommer derudover i mange forskellige farver og mønstre, men også materialer, f.eks. deres 100% kompostbare sugerør af papir eller deres sugerør af majsstivelse og bionedbrydeligt pap. Fælles for deres sugerør dog den høje kvalitet, der giver dig den bedste oplevelse. Så skal du have gang i festen, hvor du skal bruge sugerør, så tag og klik ind forbi hjemmesiden allerede i dag, hvor du nemt og hurtigt kan bestille alle deres produkter hjem til dig.