Oplev Prag - den gyldne stad eller et flodkrydstogt på Rio Douro med Ans Rejser

Ans Rejser

Tag på et magisk flodkrydstogt på Rio Douro eller på rejse til Prag - den gyldne stad med det danske rejseselskab Ans Rejser, der har mange års erfaring med at gøre folks rejsedrømme til virkelighed.

Flodkrydstogt på Rio Douro

Douro er en UNESCO-fredet region i Portugal, som man kan tage til fra søsiden med Ans Rejser. Der er tale om et flot flodkrydstogt på Rio Douro, hvor man kommer helt tæt på regionens fantastiske natur og seværdigheder med forskellige stop undervejs. Turen giver blandt andet anledning til et besøg i den kendte pilgrims by Lamego og mange andre spændende byrundture. Der er indlagt tid til at både fordybelse samt kulturelle oplevelser med shows og fantastiske middage, hvor man får lov til at smage på den lokale madkunst og ikke mindst den underskønne vin. Hvis man er til lige dele natur, kultur, historie og kulinariske oplevelser med lækker vin til, er et flodkrydstogt på Rio Douro med Ans Rejser den perfekte rejsepakke at bestille.

Prag - den gyldne stad

Den ældgamle hovedstad i Tjekkiet, Prag, er et af de smukkeste rejsemål, man kan sætte sig. Prag - den gyldne stad, som byen også kaldes, har mange flotte historiske monumenter og en spændende og alsidig kultur, som bestemt er værd at opleve på tæt hold. Det har man mulighed for at gøre, når man rejser til Prag med et rejseselskab som Ans Rejser, der har brugt megen tid på at planlægge de absolut bedste og mest gennemførte rejser til alverdens hovedstæder og regioner. I Prag kan man så at sige rejse mellem det gamle og det moderne Tjekkiet under sikre rammer med Ans Rejser.

Oplev Prag - den gyldne stad eller et flodkrydstogt på Rio Douro med Ans Rejser, som man kan klikke sig ind forbi her: www.ansrejser.dk.