Nordens største udvalg af elcykel batterier og el ladcykler

Boxbike

Kør længere på elcyklen med et ordentligt batteri, eller tag et ekstra med på turen. Boxbike sælger til de kendte mærker, og du kan også købe en komplet ny el ladcykel via boxbike.dk.

Bestil nyt elcykel batteri med en længere levetid hos Boxbike

Du finder en oversigt over tilbudte elcykel batterier på boxbike.dk. Du kan læse lidt mere om det hele, hvis du klikker på en af batterityperne eller produktsiderne. Boxbike fører både elcykel batterier på 24, 36 og 48 volt. Bestil til brands som Kildemoes, Mustang, Lifebike, Crescent med flere. Det er vigtigt, at du er klar over hvilken type elcykel batteri, du har brug for. Typisk benytter off-road cykler et mindre batteri. Du skal også tænke over kapaciteten, som naturligvis skal afspejle din realitet. Hvis du kører 15 km hver vej på arbejde til dagligt, skal du selvfølgelig have en kraftigere model, end hvis du cykler en 5 km tur rundt om kvarteret én gang om ugen. Du kan se nogle eksempler på, hvor langt du kan køre på et elcykel batteri, hvis du scroller ned til bunden af kategorien på boxbike.dk.

Find den nye el ladcykel på boxbike.dk

Tag det første skridt, og oplev en helt ny verden, hvor alting er i cykelafstand. Køb fx en el ladcykel hos Boxbike, som er perfekt til dem, der har brug for at transportere ting jævnligt. Der kan nogle gange være så trafikeret i de danske byer, at det simpelthen er hurtigere at benytte en el ladcykel fra A til B. Hvis du har brug for at køre med tungere ting, så kan en el ladcykel fra STRØMSTAD anbefales. Boxbike forhandler flere skønne modeller, hvor der også er kræset for de designmæssige detaljer. Du finder naturligvis meget mere info om valg af el ladcykel i den dedikerede kategori på boxbike.dk.

Køb ny el ladcykel, eller opgrader dit elcykel batteri til en kraftigere model. Boxbike er en dansk specialist i branchen, der altid står klar med rådgivning – både online eller ved at kontakte dem.