Meder til seng, boxsenge og andet til soveværelset hos Schwarz Senge

Schwarz Senge

Schwarz Senge sælger alt fra meder til seng og sengeben til sengegavle og komplette senge. Du finder boxsenge, kontinentalsenge og elevationssenge fra anerkendte mærker ved at klikke ind på schwarz.dk.

Find meder til seng på schwarz.dk

Køb meder til seng fra Getama, der er en af de større sengeproducenter. Hvis du har en Getama seng kan du altså også finde det rette tilbehør hos Schwarz Senge. Du er i stand til at vælge mellem meder til seng i farver som hvid, sort, mahogni og kirsebær. Getama er dansk kvalitet, og deres meder og ben sørger for, at din seng er stabil og står ordentligt fast. Getama sengeben kan fås i en højde på 19 cm eller 24 cm. Hvis du vil vide mere, så klik ind på schwarz.dk.

Kvalitetsfulde boxsenge for en bedre søvn

Alle ved, hvor meget en god nats søvn betyder. En kvalitetsseng er en af de største faktorer for at sove godt om natten. Derfor er det vigtigt at lægge mange overvejer i valg af ny seng, ligesom man ville for en investering i ny bil eller lignende. Boxsenge er et populært valg, og en god boxmadras gør rigtig meget for søvnkomforten. Schwarz Senge tilbyder boxsenge fra Carpe Diem, Dunlopillo, Getama og Jensen. Find fx boxsenge i 180 x 200 cm. En boxseng består af en boxmadras, der er monteret via et fjedersystem, som har en fast ramme. Det er en simplere version af kontinentalsengen, der også har en springmadras og topmadras i stedet for det ene lag på en boxseng.
Køb boxsenge hos Schwarz Senge. Der sælges fra Carpe Diem, Dunlopillo, Jensen og Getama. Hvis du kigger udvalget igennem på schwarz.dk vil du også opdage mange nedsatte modeller. Hvis du er rigtig heldig, kan du spare på en demo boxmadras. Schwarz Senge forhandler også meder til seng via onlineportalen eller i deres flotte sengebutik på Østerbro i København.