Måltidskasser – frisk mad til døren fra MenuBoxen

MenuBoxen

Måltidskasser til døren er et koncept, som folk har taget til sig. I den travle hverdag er det en kæmpe livsstilsopgradering at modtage mad til døren med en opskrift. MenuBoxen tilbyder kasser med nok ingredienser til 3-4 aftensmåltider om ugen – mere info på menuboxen.dk.

Indbydende og friske måltidskasser med sæsonens ingredienser

Der er to måltidskasser at vælge mellem på menuboxen.dk. Deres AftenBoxen indeholder ingredienser til klassiske retter, som hele familien ville synes om. LowCarbBoxen lægger vægt på friske og varierede råvarer med færre kalorier – perfekt til diæten. Begge måltidskasser fås til tre eller fire ugentlige retter. Følg madplanen, så du er sikker på, at ingredienserne holder sig friske til hvert måltid. Størrelsen af disse madkasser kan skaleres alt efter din families størrelse. Det er sagtens muligt at vælge en madkasse til blot én person, men også helt op til seks personer. Det fungerer ved, at MenuBoxen pakker ingredienserne ned i en kasse, som ankommer til din dør senest mandag kl. 17. Der leveres på nuværende tidspunkt til Midtjylland, Sønderjylland og Fyn inkl. storbyer som Odens og Aarhus. Der forventes kun mindre krav til ingredienser, du allerede skal have, som salt, peber, olie og hvedemel. Måltidskasser er lækre, hvis man ikke har overskud i den travle hverdag til at købe de rette ingredienser og lave ordentlig mad.

Mad til døren i Odense og Aarhus via menuboxen.dk

MenuBoxen tilbyder mad til døren i Aarhus, Odense og andre egne på Fyn og i Jylland. Deres menuplan er tilgængelig på menuboxen.dk, og der tilbydes nye retter hver uge. Variation og friskhed er to værdier, som står højt hos MenuBoxen. I stedet for at varme usunde og kedelige færdigretter op i mikroovnen, er mad til døren af friske råvarer med passende opskrifter en væsentlig opgradering i hverdagen. MenuBoxen byder ind med eksotiske retter, men naturligvis også klassiske og børnevenlige retter, som hele familien kommer til at elske. Bestil mad til døren i form af AftenBoxen eller LowCarbBoxen via menuboxen.dk.
Få mad til døren af friske råvarer på menuboxen.dk. MenuBoxen tilbyder måltidskasser af en høj kvalitet til Aarhus, Odense og andre egne.