LEGO Friends og BARBIE føres på www.legebyen.dk

Legebyen.dk

Uanset om dit barn synes ekstra godt om LEGO Friends, andre kategorier af LEGO, Playmobil eller måske BARBIE, kan du roligt regne med at Legebyen.dk har det helt rette udvalg inden for alle fire kategorier. Og ikke nok med at udvalget er ekstra stort når man handler i butikken, nej man kan samtidig glæde sig over de ekstra fordelagtige priser, samt at levering altid sker lynhurtigt så længe at varen er på lager.

Se udvalget fra LEGO Friends - Alle dem du kender!

Kataloget fra LEGO har altid budt på en masse spændende variation. Alt lige fra Harry Potter og Star Wars LEGO, til LEGO Duplo til de allermindste og LEGO Technic til de ældre. En anden spændende slags LEGO der er et hit hos børn lige nu, er LEGO Friends. I LEGO Friends følger man veninderne Andrea, Emma, Mia, Olivia og Stephanie, samt alle deres venner i byen Heartlake. I LEGO Friends er der fokus på de gode historier, venskab og eventyr; og vigtigst af alt, så er der garanti for utallige timers sjov når man leger med LEGO Friends. Lige nu har de et skønt udvalg af det bedste LEGO Friends legetøj hos www.legebyen.dk.

Stort udvalg i BARBIE hos Legebyen.dk

LEGO Friends er naturligvis blot én af mange forskellige slags legetøj du finder i kataloget hos www.legebyen.dk lige nu. Du kan blandt andet også købe BARBIE dukker i mange varianter til dine børn, børnebørn eller venners børn. Selvom hun har over 50 år på bagen, er BARBIE dukker stadigvæk lige så stort et hit på børneværelser over hele verden, som de altid har været. Kigger man det fine udvalg af BARBIE dukker igennem hos forhandlere som Legebyen.dk, er det egentlig ikke så overraskende at det er tilfældet.

Har du ikke allerede været forbi den danske forhandler, og f.eks. besøgt kategorier som BARBIE, LEGO Friends eller nogen af de andre, kan du sagtens nå det endnu. Og der er altså virkelig meget fint legetøj at vælge imellem.