Kreatin og whey protein fra Starlabs Nutrition

Starlabs Nutrition

Hos Starlabs Nutrition forhandles topkvalitets produkter inden for træningstilskud. Firmaet her forhandler både kreatin og whey protein til dem, der tager træningen seriøst.

Kreatin med neutral smag

Der er forskel på kvaliteten af kreatin. Hvis du vil vide mere om dette træningstilskud, så klik ind på starlabs.dk eller læs videre her. Deres CR5 kreatinpulver har en neutral smag, så du sagtens kan blande det med proteinpulver med smag. Kreatin er et stof, som kroppen kan danne naturligt, men som man med fordel kan tilføre som kosttilskud. Det betyder, at musklerne hurtigere kan gendanne ATP under stress, og derfor vil man typisk kunne presse en ekstra gentagelse ud af et sæt, hvis man er på en kreatin-cyklus. Dette er naturligvis med til at stimulere musklerne mere, hvilket betyder superkompensation og større muskler i den lange ende. Starlabs Nutrition har forstand på træning, og de vil mere end gerne rådgive dig omkring kreatin og andre tilskud, der kan være med til at fremme dine træningsresultater.

Whey protein som kosttilskud

De fleste, som løfter vægte i motionscentret, indtager whey protein i forbindelse med træningen. Whey protein og valleprotein er det samme, og hvis du spørger de professionelle bodybuildere, så peger mange på isolat. Det er en renere form for whey protein, som indeholder færre affaldsstoffer som laktose. En vigtig ting at tage stilling til ved køb af whey protein er smagen. Du kommer til at skulle indtage det flere gange i løbet af ugen, og hvis det smager dårligt, kommer du til at hade det. Starlabs Nutrition har udviklet markedets bedste smag. Læs mere om deres W74 whey protein og I90 isolat online på starlabs.dk.

Starlabs Nutrition fører et velassorteret udvalg af kvalitetsprodukter til træningen. Find førsteklasses træningstilskud, som er med til at fremme dine resultater i motionscentret. Hvorfor gå ned på kvalitet på noget så vigtigt som styrketræning? Bestil det bedste whey proteinpulver og kreatin på markedet via starlabs.dk.