Køb pavilloner og partytelte til fest i haven

Harald Nyborg

Harald Nyborg tilbyder besparelser på pavilloner og partytelte til festlige lejligheder. Bliv klar til sommerens havefester på harald-nyborg.dk.

Flotte pavilloner – mere info på www.harald-nyborg.dk

Flere og flere danskere vælger at holde fest i haven om sommeren, hvad end det er sønnens konfirmation, datterens studenterfest eller den runde fødselsdag for den store familie. Der er mange anledninger, hvor det er rart med en pavillon. På denne måde er man ikke nær så afhængig af vejret. Hos Harald Nyborg finder du pavilloner, der kan holde regnen ude. De kan opsættes i haven eller på marken, gårdspladsen og lignende. Det er både praktisk og skønt at holde fest udendørs. Man er ofte i stand til at rumme langt flere gæster, end man ellers ville indendørs. Hos Harald Nyborg sælges Kosama pavilloner, der er nemme at sætte op. På www.harald-nyborg.dk finder du også tilbehør til pavilloner som bundramme, elastik, sidevæg og lignende.

Hold fest i egen gård med billige partytelte fra Harald Nyborg

Harald Nyborg forhandler partytelte til stærke priser. Du kender sikkert partytelte fra landsbyfesten og lignende. De benyttes til alt fra ølstue til grillbod. Det er populært at opstille bænkesæt i dem, hvorved de kan rumme en større forsamling. Du finder partytelte i den klassiske rød/hvide farvekombination med lodrette striber, du sikkert har set før. På harald-nyborg.dk finder du også anderledes designede partytelte, og der er naturligvis valgmuligheder i forskellige størrelsesgrupper. Udvalget henvender sig både til private, der ønsker en mulighed for at holde fest i haven, og til virksomheder og lignende, der ønsker en bod til festivalen, kræmmermarkedet, løbet og så videre. Bestil partytelte online, eller tag hen i den lokale Harald Nyborg forretning, hvor du naturligvis også kan spare på disse og alle de andre produkter.
Er du allerede ved at planlægge 50-års fødselsdagen til sommer? Eller skal barnet konfirmeres? Overvej partytelte eller pavilloner, der er perfekte til begivenheden i sommerhalvåret. Harald Nyborg forhandler begge løsninger via www.harald-nyborg.dk eller i et af deres mange fysiske byggemarkeder.