Køb kalender og USB nøgler med eget logo på

Remmerprint.dk

Er det på tide at designe en firmakalender? Remmerprint.dk gør det muligt at købe kalendere med eget tryk. Du kan også købe USB nøgler via www.remmerprint.dk.

Bestil en kalender med dit brand som tryk hos Remmerprint.dk

Valget står på en bordkalender eller vægkalender, når du bestiller hos Remmerprint.dk. Kalenderen er vigtig for at holde styr på aftaler, planlægge osv., og mange danskere benytter stadigvæk en fysisk kalender i stedet for de elektroniske løsninger. Det er lynhurtigt lige at kradse en note ned i kalenderen i stedet for at finde et elektronisk apparat frem med indbygget kalender. Der er en vis promoveringsværdi i at have eget logo på kalendere, som mulige kunder bliver udsat for. Du kan uploade et firmalogo, mens du bestiller på www.remmerprint.dk, og derved får du en unik kalender, som er en forlængelse af dit brand. Klik ind på hjemmesiden, hvis du er interesseret i at købe ny bord- eller vægkalender til erhverv. Der sælges kun til virksomheder og i store partier.

USB nøgler med forskellige kapaciteter via www.remmerprint.dk

Det har længe været populært for firmaer at uddele USB nøgler. Det hænger sammen med, at det er et elektronisk apparat, som man ved, at modtageren kommer til at bruge flittigt, og derfor er der en vis reklameværdi i det, selvom det ikke er det billigste produkt at få sit logo på. Hos Remmerprint.dk kan du bestille USB nøgler præcist, som du vil have dem. Du kan vælge mellem flere farver og flere kapaciteter. Ligesom for resten af produkterne på www.remmerprint.dk, kan du tilføje et billede som fx et firmalogo ved bestilling. Køb et stort parti af USB nøgler med logo til erhverv, som kan understrege dit brand.
Remmerprint.dk er en virksomhed, som er værdifuld for erhvervslivet, hvor man gerne vil nå længere ud. Det er ikke en hemmelighed, at der er god reklame i at få sit logo på forskellige produkter. Det kan bl.a. være USB nøgler eller kalendere, som omtalt i denne artikel, men på www.remmerprint.dk kan du også få tryk på kuglepenne, krus, plakater, blokke, muleposer og meget andet!