Køb en Stressless stol og andre møbler omkring Odense/i Brenderup/på Fyn hos Bolighuset Werenberg

Bolighuset Werenberg

Står du i eller omkring Odense og mangler kvalitetsmøbler til dit nye hjem, så er du kommet til det rette sted! Hos Bolighuset Werenberg forhandles et kæmpe udvalg af møbler og boligtilbehør, hvilket vil sige at du med sikkerhed kan finde dét du mangler, hvad end det er en Stressless stol eller en modulsofa fra Hjort Knudsen.

Stressless stol i komfortable materialer

Mangler du en ny lænestol og er interesseret i klassisk skandinavisk design, bør du uden tvivl anskaffe dig en Stressless stol. En Stressless stol stræber efter at være verdens bedste når det gælder komfort, og er da også tæt på målet, med deres brug af lækre materialer og fantastisk funktionalitet. En Stressless stol er designet specielt efter din krop i siddende stilling, for at kunne yde korrekt ergonomisk komfort på mest behagelige vis. Hvis din interesse for en Stressless stol er blevet vakt, bør du besøge Bolighuset Werenberg, da deres showroom indebærer Fyns største udstilling af Stressless lænestole.

Møbler omkring Odense/i Brenderup/på Fyn

Bolighuset Werenberg forhandler dog ikke kun Stressless, men et kæmpe udvalg af både møbler, senge og boligtilbehør, sådan at du kun behøver at lede ét sted når du mangler nyt til hjemmet. Bolighuset Werenberg er derfor det rette sted at besøge, hvis du står på Fyn og mangler nye møbler. Det store showroom i Brenderup, er et af de eneste steder på Fyn, hvor du finder et så bredt og velassorteret udvalg af møbeldesign. Hvor end du befinder dig på Fyn — omkring Odense eller i Brenderup — er Bolighuset Werenberg et besøg værd, da du med sikkerhed kan finde noget du ikke vidste, at du manglede.

Find kontaktoplysninger og adresse på www.werenberg.dk, og dan dig samtidigt et overblik over det brede sortiment, der med garanti ikke skuffer!