Køb Vintners Reserve Chardonnay fra Kendall Jackson og smagfuld fransk rødvin her

Masawine

Hele vejen fra Californien til Frankrig — MasaWine importerer og forhandler vin fra hele verden. Der lægges vægt på at finde de bedste vine, sådan at du får de bedste oplevelser, og du finder derfor et stort udvalg af for eksempel fransk rødvin eller vin fra Californien, hvor Vintners Reserve Chardonnay fra Kendall Jackson er værd at bemærke.

Vintners Reserve Chardonnay fra Kendall Jackson

Kendall Jackson producerer vine, der er lavet på håndplukkede druer fra Jackson Estates egne vinmarker. De kølige kystområder i Californien, der er hjemstedet for disse vinmarker, har blandt andet produceret Vintners Reserve Chardonnay fra Kendall Jackson. En Vintners Reserve Chardonnay fra Kendall Jackson er en vin produceret af 100% Chardonnay druer og lagret på egetræsfade, hvilket gør den dejlig frisk i smagen. De mange duftnuancer af mango, papaya, lime og andre tropiske frugter går igen, sammen med strejf af vanilje og honning. Du kan derfor uden tvivl købe mere end en enkelt flaske Vintners Reserve Chardonnay fra Kendall Jackson hjem, og nyde den til for eksempel fisk, fjerkræ eller en lækker pastaret.

Godt udvalg af lækker fransk rødvin

Der er ingen tvivl om, at Frankring er et af de første lande, der dukker op på lystavlen når man snakker om god vin. MasaWine forhandler et bredt udvalg af fransk rødvin, der med garanti indbefatter noget til din smag. Franskmændende har nemlig uden tvivl formået at udnytte deres gunstige klima, og dermed perfektionere, hvad der ligger bag ordene fransk rødvin, lige gyldigt hvilken vintype og smagsvariant der passer til dig. Dette gælder uanset om du er tilhænger af de kraftige og krydrede vine på Grenache, Syrah, Mouvederre eller Carignan i Rhône, eller de mere silkebløde vine fra Bourgogne på Pinot Noir. En fransk rødvin kan du derfor aldrig gå galt i byen med, du skal bare finde den helt rigtige til dine smagsløg, et opgave Masawine gerne tager på sig!

På www.masawine.dk finder du specifik information om enhver vin i sortimentet, samt mere generel info om vin, produktionsmetoder og smag.