Julebuffet eller lækker nytårsmenu ud af huset

Salt og Peber

Der er få, der gider at lave mad til en hel forsamling til julefrokost. Heldigvis er der et væld af cateringfirmaer i Danmark, der kan levere lækre retter hen til adressen. Et af dem er Salt og Peber, som kan anbefales. Samme firma tilbyder også nytårsmenu ud af huset.

Vælg en klassisk julebuffet hos Salt og Peber

For at opnå en stemningsfuld julefrokost er det nødvendigt med en julebuffet, der rammer bredt, og der skal selvfølgelig være nok af retterne. Hos Salt og Peber finder du alle de klassiske retter, som vi alle er vokset op med, og du finder også nyere fortolkninger. En julebuffet fra saltogpeber.dk er også et økonomisk valg, hvor de enkelte deltagere slipper med at betale en lav kuvertpris. Salt og Peber har inkluderet retter som fiskefilet, ribbensteg, julesild, æg med rejer og mange andre traditionelle juleretter, der får tænderne til at løbe i vand. Samtidig tilbydes tilvalg som risalamande eller brødbuffet med pålægsbord ved betaling af et mindre gebyr per kuvert. Klik ind på www.saltogpeber.dk for at læse mere om deres julebuffet som diner transportable.

Fejr nytårsaften med en nytårsmenu ud af huset i modsætning til selv at stå i køkkenet

Salt og Peber står også for nytårsmenu ud af huset. Denne leveres ikke, men skal selv afhentes på selve dagen. Heldigvis har Salt og Peber køkkener spredt i hele Danmark, så det kommer ikke til at være en lang kørsel hen til det nærmeste. Til gengæld tilbyder Salt og Peber en glimrende kuvertpris på deres nytårsmad. Der er tale om tre fristende retter med fransk chokoladekage, oksetournedos og laksetatar. Hvis du ikke gider at bakse med nytårsmenuen i eget køkken, men hvis du hellere vil bruge tid på at se dronningens nytårstale, fyre raketter af og nyde et godt glas vin, så overvej om catering fra Salt og Peber ikke er en bedre mulighed.
Hos Salt og Peber tilbydes en velsammensat nytårsmenu ud af huset med 3 retter, ligesom du kan vælge mellem julebuffet og meget andet inden for diner transportable. Bestil online allerede i dag på www.saltogpeber.dk.