Hos tapshop.dk finder du bl.a. et komplet fadølsanlæg og produkter indenfor rengøring af fadølsanlæg

tapshop.dk

Hos tapshop.dk kan du købe et komplet fadølsanlæg og ligeledes anskaffe dig alt, hvad du behøver til rengøring og vedlighedhold af anlægget, så det kan holde længe.

Komplet fadølsanlæg i en god størrelse

Hos tapshop.dk har de rigtig mange års erfaring med levering, montering og vedligehold af fadælsanlæg. Du kan her købe et komplet fadølsanlæg til brug derhjemme eller til når I skal holde fest eller til brug ved større events. Anlæggene kommer i alle størrelser fra 1 til mange haner. Virksomheden tilbyder gratis fragt og hurtig levering indenfor 1-2 hverdage, oveni at priserne på et komplet fadølsanlæg allerede er virkelig skarpe. At have sit et komplet fadølsanlæg, betyder at det kommer med det hele, og der derfor ikke er brug for alt muligt ekstra for at få det til at virke udover at huske at købe fustager, så man altid kan skænke en kold øl på fad til sig selv, sine gæster eller kunder. Er du nysgerrig eller du i tvivl om, hvad du skal investere i, tilbyder de en top kundeservice, hvor de altid sidder klar med råd og vejledning efter dine behov. Besøg deres webshop og se mere: www.tapshop.dk.

Produkter til rengøring af fadølsanlæg

For at et fadølsanlæg skal holde længe, er det naturligvis nødvendigt med regelmæssig rengøring af anlægget. Det gælder uanset om der er tale om fastmonterede tappehaner, et komplet fadølsanlæg med kompresser eller et fadølsanlæg med vandbad. Tapshop.dk forhandler alt hvad du behøver indenfor rengøring af fadølsanlæg og du finder således her både Minidos rensepumpe, rensedunk til fadølsanlæg, rensevæske og rensekit. Hos virksomheden sidder der kyndige og veluddannede medarbejdere klar til, til enhver tid, at råde og vejlede dig i, hvordan du bedst vedligholder og rengør dit fadølsanlæg. De tilbyder desuden hjælpevideoer på deres hjemmeside, som demonstrerer og guider. Så skulle du være i tvivl, eller vil du blot gerne være helt sikker, inden du anskaffer dig de rette midler til rengøring af dit fadølsanlæg, så besøg deres hjemmeside og bliv klogere: www.tapshop.dk. Virksomheden tilbyder gratis fragt på alle ordrer og sørger for hurtig levering indenfor 1-2 hverdage, så du kan komme hurtigt igang.