Hos ZENZO kan du bl.a. købe en effektiv affaldsskjuler og rygerum i god kvalitet

ZENZO

Hos ZENZO findes smarte, praktiske og holdbare løsninger på alt indenfor byrumsinventar. Hvis I således er på jagt efter affaldsskjulere, findes der her mange gode bud på Tellus modeller, der i mange tilfælde kan kombineres med andre behov så som cykelopbevaring eller andet. Det samme gør sig gældende for de modeller af rygerum, der er at finde i ZENZOz katalog på deres hjemmeside.

En affaldsskjuler er en smart løsning

Tellus affaldsskjulere findes i mange forskellige modeller, alt efter hvilke containere eller affaldssystemer, der er tale om. Hvilken model der vil være den rette for jer, afhænger desuden af, hvilke andre funktioner I kunne tænke jer, at affaldsskjuleren i samme omgang skal kunne varetage. Dette kan være alt fra overdækket cykelparkering, aflåst skur eller redskabsrum. Alle affaldsskjulere kommer i vedligeholdelsesfrie materialer og er valgt på grund af deres gode holdbarhed. At ville skjule affaldscontainere, er ikke kun et æstetisk valg men også en praktisk løsning i forhold til lugtgener, og hvis der ønskes en begrænset adgang eller brug af containerne. Alle affaldsskjulere fra Tellus er modulbaserede, og kan således fremstilles i præcis den størrelse eller med præcis de funktioner, som I kunne tænke jer. Hos ZENZO er de altid klar til at rådgive i forhold til, hvilke løsninger der vil være bedst egnet. Besøg derfor deres hjemmeside: www.zenzo.dk og se hvilke løsninger, der kunne være noget for jer.

Forskellige praktiske rygerum

Hos ZENZO finder I mange forskellige rygerum til udendørs brug. De kommer i vedligeholdelsesfrie aluminiumsprofiler og hærdet glas, hvilket gør dem langtidsholdbare og slidstærke. Derudover er de alle lette og hurtige at montere. De findes i forskellige modeller, der hver passer til forskellige typer af arkitektur og placering i byrum eller i åbne anlæg eller gårde. Det er et kendt problem, at cigaretrøg generer ikke-rygere, men at det også kan være fremmedgørende for rygere, at skulle henvises til et ulækkert rygerum i det fjerneste hjørne. Ved at vælge et funktionelt og enkelt design, kan I derfor gøre oplevelsen bedre for begge parter og tilgodese alles trivsel i det offentlige rum. Ved at anvende glasvægge, er der sørget for transparens, så rygerummet ikke bliver skummelt og mørkt for brugerne eller folk omkring, hvilket kan give en følelse af sikkerhed og samtidig ikke vække følelsen af eksklusion i samme grad. For at se eksempler på hvilke rygerum, der findes hos ZENZO, så besøg deres hjemmeside: www.zenzo.dk.