Hos Nettotag.dk forhandles bl.a. inddækninger til tag og stålplader til gode priser

Nettotag.dk

Hos Nettotag.dk finder du mange forskellige slags tag stålplader og tilbehør. Der er bl.a. inddækninger, som passer perfekt til tagpladerne, så det hele er super let at montere.

Inddækninger til tag

Når man skal have nyt tag, så er detaljerne vigtige, og man skal huske at tænke over den æstetiske sammenhæng fx fra tagpladerne til tagrygningen. Hos Nettotag.dk kan du finde alt i ståltagplader samt inddækninger til tag, som passer til og derfor er super let at montere. Der er både tagrygninger samt vindskede, hjørner, sideinddækninger, vandnæse, tagfod og alt hvad du skal bruge af inddækninger til tag i butikken. De leveres i samme farver som deres stålplader, så du kan være sikker på et sammenhængende tag, som vil klæde dit hus flot. Du kan finde tagrygning i mange forskellige former, både den klassiske runde, som ofte ses på teglstenstag og på stejlen tage, samt vinkelprofiler og meget mere. Tjek sortimentet ud og læs mere om de forskellige gode produkter, som sælges i butikken til gode priser. Du vil helt sikkert synes godt om de mange flotte slags tag, som sælges i butikken.

Praktiske stålplader

Når man skal lægge nyt tag, så kommer man ikke udenom at stålplader er en del lettere end teglsten og desuden også langt billigere. Der er mange fordele ved at lægge ståltag, og du kan læse meget mere på hjemmesiden www.nettotag.dk, hvor hele processen beskrives. Når man køber ståltag, så skal man selvfølgelig måle sit tag grundigt op og så købe nogle ekstra halve meter for at være sikker på, at have nok. Trapezplader kan købes på mål hvorimod tagstensplader købes i moduler. Stålplader er lette at arbejde med, da de passer sammen 100% og på den måde lige falder i hak. De er lette at bruge, da de er lette og derfor lette at løfte op på taget. Stålplader sidder super godt, og sammen med et godt undertag giver de et holdbart og solidt tag, som både holder på varmen og holder fugt og vind ude i mange årtier.