Hos HIKE sælges der blandt andet lækkert hundemad samt sjove hvalpepakker

HIKE logo

HIKE er den helt rette forhandler at starte med at kigge hos, hvis du har brug for at købe hundemad, hundegodbidder, en hvalpepakke til at komme godt i gang som hundeejere eller noget helt fjerde. I butikken finder man nemlig et godt udvalg af alle de ting man ville forvente; altid i en ekstra god kvalitet. Bliver det aktuelt, sidder en venlig kyndig kundeservice desuden klar til at hjælpe, hvis du f.eks. er i tvivl om hvilken type hundemad fra kataloget du skal købe til din hund.

Hundemad med gode ingredienser

De gode ingredienser er blot én af flere grunde til at købe hundemad hos HIKE, men helt bestemt en af de vigtigste. Når du vælger hundemad fra den danske producent, er du nemlig sikret at foderet er sundere, end det som du køber hos almindelige forhandlere. Det skyldes at man anvender langt flere ingredienser, som vil være en del af en almindelig hunds kost, hvilket desværre ikke altid er tilfældet, når man køber hundemad til ens firbenede ven. Selvom der er tale om ”high-end” hundemad, og uden tvivl noget af det bedste hundemad man kan købe til sin hund, er priserne overraskende realistiske, og de fleste hundeejere vil sagtens have råd til at shoppe hos HIKE.

Hvalpepakke til de nye familiemedlemmer

Foruden hundemad, finder du naturligvis også en masse andre gode hundeartikler hos forhandleren. Blandt andet kan du købe en såkaldt hvalpepakke til nye familiemedlemmer. I en hvalpepakke finder man en række essentielle produkter, når man skal til at have hundehvalp derhjemme. I hvalpepakken finder du blandt andet en pæn foderskål, samt et doseringsbæger, der gør det let som en leg at dosere den helt rette mængde foder til hvalpen. Der er selvfølgelig også inkluderet en sæk med næringsrigt kvalitets hvalpefoder i hvalpepakken.

Se nærmere på det spændende udvalg inden for hvalpefoder og hundefoder på www.hike.dk.