Hos Dyrlægens Gård finder du bl.a. Diapaste kosttilskud til hunde og godbider fra Flexadin i god kvalitet

Dyrlægens Gård

Er man katteejere eller hundeejer, vil Dyrlægens Gård helt sikkert være en butik der har interesse. Her finder man nemlig en masse gode kosttilskud til hunde og katte, samt andre gode produkter, der kan øge dit kæledyrs livskvalitet. I kataloget finder du blandt andet Diapaste kosttilskud til hunde samt Flexadin; begge produkter som du kan læse meget mere om herunder.

Diapaste kosttilskud til hunde

Præcist som vi mennesker kan opleve det, har hunde og katte sommetider problemer med maven. Har du en kat eller hund der har problemer med fordøjelsen, f.eks. diarré, løs mave eller tendens til dårlig mave, er Diapaste kosttilskud til hunde eller katte det helt rigtige produkt at prøve. Diapaste kosttilskud indeholder nemlig både mineraler og fibre, der kan være med til at beskytte og genopbygge mavetarmfunktionen i maven. Elektrolytter sørger desuden for at genoprette væskebalancen, og Diapaste kosttilskud til hunde indeholder desuden dextrose, der giver et hurtigt boost af energi. Vil du vide mere om Diapaste kosttilskud til hunde kan du læse mere om det på www.dyrlaegensgaard.dk.

Sunde godbider fra Flexadin

Diapaste er blot ét af flere kosttilskud til hunde og katte man finder i kataloget lige nu. De forhandler blandt andet også Flexadin, der er et godt tilskud til hunde, som har problemer med gigt og ledsmerter. Flexadin er en velsmagende tyggetablet/godbid (hvis man er hund), hvilket gør dosering super let, og gives én gang per dag, uanset hundens størrelse. Flexadin anvendes i højere og højere grad, da det er et super effektivt produkt, uden store bivirkninger.

Besøg Dyrlægens Gård allerede i dag, og se nærmere på kataloget med Flexadin, Diapaste kosttilskud til hunde og en masse andre effektive kosttilskud til både hunde og katte.