Hos Dansk Firmagaver finder man bl.a. trøjer og bluser mm. fra Storm Textil samt sikkerhedstøj i høj kvalitet

Dansk Firmagaver

Hos Dansk Firmagaver kan du finde mange forskellige gode firmagaver til gode priser. Læs bl.a. om Storm Textil og om sikkerhedstøj her.

Flotte design fra Storm Textil

Hos Dansk Firmagaver kan du finde mange forskellige super gode bud på årets julegaver til de ansatte. Der er bl.a. et bredt udvalg af tøj fra Storm Textil som laver trøjer, bluser, undertrøjer og muleposer i lækre materialer. En god hættetrøje kan være en glimrende firmajulegave, en t-shirt eller en mulepose eller noget helt andet. På hjemmesiden kan du læse om de mange forskellige super lækre tekstiler, som kan blive årets firmagaver. De fås i enormt mange forskellige farver og størrelser, og på den måde kan du helt sikkert finde noget, som passer til de enkelte ansatte, da det er for kedeligt bare at købe hvide t-shirts til alle. Med de forskellige farver og designs fra Storm Textil kan du let finde personlige gaver til de forskellige ansatte efter deres smag og ønsker. De er forskellige gode designs fra Storm Textil og det vil helt sikkert være noget for dine ansatte.

Smart sikkerhedstøj

Dansk Firmagaver sælger også forskelligt sikkerhedstøj til gode priser, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge til en god pris. Der er mange forskellige refleksveste, trøjer og jakker med refleks og i fluorescerende farver, som gør det let at blive set af billister selv når det er mørkt. De kan bruges hvis man arbejder udenfor i trafikerede områder, men kan også være meget brugbare til cykelturen om morgenen, for her kan der være mørkt, og hvis man kører i helt sort tøj, så kan en spinkel cykellygte være nok så lovlig, men det er ikke meget den hjælper. Sikkerhedstøj med reflekser er langt mere effektivt og er en super god firmagave. På hjemmesiden finder du et bredt udvalg af forskelligt sikkerhedstøj fra professionelle mærker til super gode priser, og der er både jakker, trøjer, veste, t-shirts og meget mere, og du vil nok kunne finde lige det, du skal bruge.