Her finder du bl.a. bæredygtigt engangsservice og en bæredygtig vandflaske i god kvalitet

Gågrøn!

Hver gang du besøger Gågrøn! bliver du præsenteret for flot udvalg af blandt andet bæredygtigt engangsservice, bæredygtige vandflasker og meget andet godt. Er du således en af de mange danskere, som gerne vil efterlade en sundere og grønnere jord til dine børnebørn, er butikken et oplagt sted at handle ind. Produkterne er nemlig både gode for miljøet og for dig, og så kan du end da glæde dig over fri fragt hvis du handler for over 599,-. Læs videre herunder.

Smart bæredygtigt engangsservice

Uanset om man er restaurationsejer på cafe, madbod eller lignende hvor engangsservice er fordelagtigt, eller skal holde børnefødselsdag, og gerne vil gøre det lidt mere miljøvenligt, er Gågrøn! det helt rigtige sted at besøge. Her finder du nemlig diverse slags bæredygtigt engangsservice. Kataloget med bæredygtigt engangsservice spænder overraskende bredt, og inkluderer blandt andet bionedbrydelige sugerør samt mere traditionelt bæredygtigt engangsservice så som tallerkner og bestik. Fælles for hele kataloget med bæredygtigt engangsservice, er at det ligesom resten af produkterne på siden holder et fornuftigt niveau af kvalitet, som gør at du ikke bliver ruineret af at handle ind med omtanke for miljøet, særligt når du drager fordel af butikkens fri fragt over 599,-.

Bæredygtig vandflaske i fedt design

En bæredygtig vandflaske er godt for miljøet og for dig. Og faktisk også for din pengepung, da den hurtigt tjener sig selv ind ved at man ikke hele tiden skal købe en ny flaske vand. Lige nu er der flere forskellige varianter du kan vælge imellem i kategorien bæredygtig vandflaske hos Gågrøn! og sikkert også ét du synes godt om. Generelt kan man bestemt sige at en bæredygtig vandflaske som dem fra www.gågrøn.dk er noget kønnere at kigge på, end almindelige kedelige og miljøfjendske vandflasker. Se om du er enig på deres hjemmeside allerede i dag.