Godt sortiment af Dantoy legeservice og Dantoy Funcars i gode materialer her

Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk er du altid i gode hænder, når du skal bruge legetøj til en fair pris og i en ordentlig kvalitet. Her forhandler de kvalitetsprodukter fra en lang række anerkendte producenter. Uanset om du er ude efter Educo legeservice, Dantoy Funcars eller noget tredje, er deres webshop derfor et besøg eller to værd.

Dantoy legeservice

Dantoy legeservice er en rigtig god metode til at aktivere børnene, samtidig med at stimulere deres indlæring og kreativitet. I mere end 50 år har den danske gigant produceret legetøj med høj legeværdi, og det er i dén grad noget der kan mærkes på kvaliteten af deres legeservice. Dantoy legeservice fås både i livagtige design, flotte farver og i holdbare, allergivenlige materialer. Deres legeservice er naturligvis Svanemærket og CE-godkendt, og så indeholder det hverken ftalater eller PVC. Uanset om du skal bruge nogle få eller hundrede dele, bør du ikke snyde dig selv for et kig på deres udvalg, der jævnligt udvides med nye produkter. Har du spørgsmål i forbindelse med deres Dantoy legeservice, skal du endelig ikke tøve med at kontakte deres kundeservice.

Dantoy Funcars i forskellige modeller

Står der Dantoy Funcars på ønskelisten, kan du finde mange modeller til stærke priser hos Legebyen.dk. Med smilende ansigter, søde former og flotte farver, er Dantoy Funcars sjove at lege med for både drenge og børn i flere alderstrin. Hos den prisvenlige forhandler kan du finde Funcars i bundter på både 8, 12, 16 og 22 stk. Funcars serien består ikke kun af biler, men også af fly og større køretøjer, samt tilbehør som garager, politistationer og brandstationer. Derudover er de velegnede til både indendørs og udendørs leg, og så er de alle Svanemærkede. Lyder det som noget for jer, så tag et kig på hele udvalget af Funcars, eller kontakt dem direkte hvis du har spørgsmål.