Flydende håndsæbe og massageolie i særklasse

Badeanstalten

Der findes en række fantastiske massageolier hos Badeanstalten, som du kan forkæle dig selv med, eller måske give som gave? Denne fabrik fra Aalborg er kommet langt ved at bruge naturlige ingredienser. Der arbejdes med stor respekt for traditionerne, men der udvikles også hele tiden nye sæbeprodukter. Køb f.eks. fast eller flydende håndsæbe via badeanstalten.dk, der også tilbyder 70 % hånddesinfektion gel online.

Massageolier fra Badeanstalten

Der er en række unikke massageolier at vælge imellem. Disse massageolier og badeolier er skabt af fugtgivende olier. Der er især benyttet jojobaolie, tørolie og mandelolie i produktion af badeolier hos Badeanstalten. Der er aromatiske varianter med beroligende lavendel, stimulerende ingefær samt forfriskende citrus. Hvilket humør er du i? Prøv evt. en af hver, og find din favorit massageolie fra Badeanstalten. Det er badeolier af høj kvalitet med naturlige ingredienser, der kan fås hos mange butikker i landet, men med fordel kan købes direkte på hjemmesiden badeanstalten.dk. Læs mere om, hvorfor du skal vælge massageolie og badeolie fra denne fabrik i Aalborg.

Flydende håndsæbe - Shop via badeanstalten.dk

Køb også flydende håndsæbe hos Badeanstalten, der leverer forskellige typer af håndsæber i flydende form. Køb også hånddesinfektion gel med en alkoholprocent på 70 %. Deres flydende håndsæbe kan med fordel placeres i et stilfuldt vægbeslag, du også kan bestille på badeanstalten.dk. Vælg imellem hvid og sort. Køb bl.a. flydende håndsæbe med hvid the, agurk og aktivt kul. Det er let at blive fristet af de unikke flydende håndsæber, som alle er baseret på naturens egne råvarer og derfor af en særpræget kvalitet. Uanset om du leder efter danske sæbeprodukter som gave eller til dig selv, så prøv at kigge nærmere på www.badeanstalten.dk.

Hos Badeanstalten er kvalitet nøgleordet, og du kan købe flydende håndsæbe og massageolie fra egen fabrik i Aalborg. Læs mere om de naturlige plejemidler online, hvor der også tilbydes hånddesinfektion gel, badesalt, læbepomade og andet skønt.