Find trailere til et bredt udvalg af formål på www.trailergaardengantrup.dk

Trailergaarden Gantrup

Hos Trailergaarden Gantrup er der gode muligheder for at finde en ny trailer til dig, der søger god kvalitet. Sortimentet har en masse godt at byde på, hvor at der findes bådtrailere og andre gode produkter fra Stema, til en god pris.

Bådtrailer til konkurrencedygtige priser

Hos Trailergaarden Gantrup finder man et fint udvalg af gode bådtrailere, til konkurrencedygtige priser. Der findes på siden helt sikkert en bådtrailer der er kompatibel med dine mål, da udvalget og størrelserne på trailerne er så bredt. Dimensioner og andre informationer omkring bådtrailerne findes på siden, ved at klikke ind på hver enkelt model. Bådtrailerne findes i mange forskellige størrelser, hvor at der i sortimentet fås trailere til helt små robåde eller trailere til større både. Læs eventuelt mere om udvalget på www.trailergaardengantrup.dk og find din næste trailer. Hvis ønsket, tilbydes der hos Trailergaarden Gantrup også mulighed for at underskrive en fuldmagtserklæring hjemmefra, så den ønskede bådtrailer kan afhentes klar med nummerplade på.

Holdbare trailere fra Stema

Der findes hos Trailergaarden Gantrup også et fint sortiment af kvalitetstrailere fra Stema, til stærke priser. Stema trailerne er monteret med modstandsdygtige stålsider, som er fabrikeret i Tyskland, og giver derfor en meget holdbar trailer. Køber man en Stema trailer, er man sikker på at få et godt produkt, da der ligger over 70 års erfaring bag. Erfaringen kommer til udtryk på Stema trailerne, når man ser på kvaliteten. Trailerene kommer med plastskærme, syv-polet stik, en bund der er boltet fast til traileren og meget mere. Derudover fås Stema trailerne med hårde stålsiderne og en hårdtop, der sikrer at lasten bliver hvor at den skal. Find ud af mere om udvalget og Stema trailerne på www.trailergaardengantrup.dk og find en trailer der dækker dine behov og ønsker. Besøg Trailergaarden Gantrup allerede i dag, hvis du er på udkig efter en ny og god kvalitetstrailer, til en stærk pris.