Find et bredt udvalg af moderne mærker som PBO og Co'Couture hos Alexandras

Alexandras

I den skønne og velassorterede tøjbutik Alexandras, som ligger i Hørning, har de et væld af fantastiske produkter hængende på knagerne fra nogle af markedets bedste mærker. Blandt disse kan nævnes PBO og Co’Couture, som du netop læse mere om i det følgende. Alternativt kan du også klikke ind på deres ligeledes skønne webshop, alexandras.dk.

PBO modetøj til både hverdag og fest

PBO er til den moderne kvinde, som elsker elegance. Hvis du lever dit liv i overhalingsbanen og er du en power woman, som bare har styr på det, så er PBO sikkert noget for dig. Det er modetøj, som både er sofistikeret og anvendeligt til hverdag – og fest selvfølgelig. På den måde kan du gå direkte fra kontoret og til den efterfølgende fest, når det bliver weekend i løbet af fredagen. PBO er en forkortelse, som står for Philosophy Blues Original. Men det engelske navn til trods, så er der altså tale om et dansk brand med alt, hvad det indebærer. Det vil sige høj kvalitet med fokus på gode materialer, komfort og håndværk, der siger spar to. Hos Alexandras har de naturligvis et hav af skønne produkter fra PBO. Så hvad venter du på?

Opnå et moderne look med tøj fra Co’Couture

Co’Couture er et andet eksempel på et fremragende mærke, som de forhandler hos Alexandras, hvor personalet er enormt passionerede omkring alle deres produkter. Derfor skal du heller ikke tøve med at spørge dem om hjælp eller vejledning – både i den fysiske butik og på mail eller telefon, hvis du foretrækker at shoppe online. Co’Couture er – på trods af det franskklingende navn – også et dansk mærke. Det blev etableret i 2015, og med deres fine stoffer, dristige detaljer og moderne look, er Co’Couture meget populært hos Alexandras. Co’Couture udmærker sig i øvrigt ved, at selvom kvaliteten er i top, så er priserne altså i bund. Med andre ord så får du altså rigtig meget for pengene, når du køber Co’Couture fra Alexandras.