Find en ekstern harddisk fra populære mærker og bærbare computere fra DELL hos Føniks Computer

Føniks Computer

Finder du ofte at du render tør for plads på computeren, eller har du bare filer liggende som du gerne vil passe ekstra godt på, så som billeder fra ferier, særlige begivenheder og lignende? I begge tilfælde er en ekstern harddisk den helt rigtige måde at passe godt på dine filer. Sådan én kan du lige nu købe hos Føniks Computer. Hos samme forhandler finder du også en masse andet godt elektronisk udstyr, blandt andet fra det populære mærke DELL. Læs mere herunder.

Smart ekstern harddisk

Med en ekstern harddisk er det gjort super let at tage back up af dine filer, så de ikke går tabt i tilfælde af at din computer bryder sammen eller bliver stjålet. En moderne ekstern harddisk fylder utrolig lidt, og er super let at anvende. Man slutter den blot til sin computer via USB, og derefter går man bare ind i den tilhørende mappe, og overfører de filer dertil man gerne vil. Det kan være alt lige fra videooptagelser fra guldbrylluppet i weekenden til feriebilleder fra sidste års tur til Lanzarote. Lige nu finder du en ekstern harddisk fra en række gode mærker hos Føniks Computer, blandt andet Seagate, LaCie, WD og Samsung. Med et så stort udvalg vil der helt sikkert være en ekstern harddisk som passer til dine behov.

Bærbare computere fra DELL

Når det kommer til bærbare computere i god kvalitet, er der få andre mærker der kan konkurrere med DELL. DELL har da også efterhånden eksisteret i rigtig mange år, hvilket ikke sker inden for it-verdenen hvis man ikke leverer et ordentligt produkt. Foruden bærbare computere, tæller kataloget fra DELL disse dage blandt andet monitorer/skærme til computeren, mus, dockingstationer m.m. Se en stor del af kataloget fra DELL hos www.fcomputer.dk lige nu.