Find en bred vifte af forskellige produkter lavet af miljøvenlige materialer hos Gågrøn

Gågrøn

Hos Gågrøn kan du finde et bredt udvalg af bæredygtige alternativer til hverdagsvarer. Der er bl.a. genanvendelige madpakkeposer samt et bredt udvalg af produkter i bioplast.

Madpakkepose i økologisk materiale

Hos Gågrøn kan du finde mange forskellige super gode alternativer til hverdagens klimasyndere og ikke-bæredygtige plastik- og engangsprodukter. Der er bl.a. et bredt udvalg af forskellige skønne og flotte madpakkeposer i økologisk bomuld, som du kan bruge igen og igen i modsætning til de plastikposer, som de fleste bruger til deres madpakker. Af madpakkeposer kan bl.a. nævnes stofposer med snørelukning fra The Organic Company i øko bomuld, frugt- og grøntsagsnet fra Bo Weevil, genanvendelige madposer med velcro fra Keep Leaf og mange flere gode produkter. Der er endda genanvendelige smoothieposer i butikken, som du kan bruge, hvis du gerne vil kunne tage en lækker kold smoothie med i skole eller på arbejde. Vælg imellem mange forskellige gode bæredygtige alternativer til den klassiske plasticpose, og find din helt egen yndlings madpakkepose i sortimentet. Du kan selvfølgelig også finde en god madkasse i rustfrit stål eller aluminium, som du kan bruge som madkasse i stedet for alufolie eller plastikfolie.

Solide engangskopper lavet af bioplast

Gågrøn sælger også mange gode engangsprodukter i bioplast. Du kan finde gennemsigtige engangsglas og –kopper i bioplast, som du ikke ville have gættet var lavet af majsstivelse, korn eller sukkerrør. Dette er helt klart det nye, for det koster endda ikke meget mere end de sædvanlige plastkopper, som folk plejer at bruge på picnics, til havefester eller til grillfester. Man kan ligeså godt købe sine engangsglas lavet af bioplast, og der er mange forskellige størrelser og gode solide engangskopper i dette vidunderlige materiale. Skal du bruge engangsbestik til en grillfest eller en større forsamling, så er der mange gode alternativer på siden. Her er også bestik i bambus og tallerkner lavet af palmeplade, som er super holdbare og mindst ligeså gode som plastikprodukter. Det er et stort problem med engangsprodukter i plastik i vores verden, hvor der er mikroplastik stort set overalt – også inden i vores kroppe og hvor plastikøer på størrelse med lande sejler rundt i havene.