Find de helt rette lamper til dit hjem hos Designerlys.dk

Designerlys.dk

Belysning er en vigtig del af indretningen i hjemmet. Både fordi lamper i sig selv er et møbel, men også fordi de er med til at skabe en stemning. Hos Designerlys.dk forhandler de et væld af forskellige designerlamper, som sikrer et eksklusivt look derhjemme. Hvad end du leder efter en Light-Point lampe til at hænge over køkkenbordet, eller om du mangler Artemide lamper til soveværelset, kan du finde det hos forhandleren. Besøg www.designerlys.dk og bliv klogere på det store udvalg.

Flotte lamper fra Artemide

Hos Designerlys.dk fører de et flot udvalg af Artemide lamper. Lamperne er i høj grad synonym for design og innovation, når det kommer til italiensk belysning, hvilket er velbegrundet. De imponerende Artemide lamper findes nemlig i en lang række moderne design, som kan implementeres i enhver indretningsstil. Artemide lamper kommer både som væglamper, gulvlamper og bordlamper, hvilket gør det muligt at finde lige præcis den type, du foretrækker. Fælles for alle lamperne er den enormt gode kvalitet samt det højt udviklede håndværk. Har du lyst til selv at kigge nærmere på udvalget af Artemide lamper, kan du besøge deres showroom i Ebeltoft, eller du kan klikke ind på webshoppen lige her www.designerlys.dk.

Light-Point lampe med et funktionelt design

Er du tilhænger af arkitektoniske og funktionelle design? Så ville det være et oplagt valg at kigge på en Light-Point lampe hos Designerlys.dk. Lamperne fra dette mærke er designet ud fra tidens teknologi og tendenser. En Light-Point lampe repræsenterer både lyset såvel som skyggerne med dens minimalistiske udtryk. I udvalget af Light-Point lamper finder du både versioner, som er egnet til at hænge over spisebordet, men også nogle, der er enormt velegnede som udendørs belysning til eksempelvis terrassen. Lyder ovenstående interessant, bør du ikke snyde dig selv for et kig på www.designerlys.dk, hvor du kan finde den helt rette Light-Point lampe.