Find byrumsinventar hos det kvalitetsbevidste firma ZENZO

ZENZO

De fleste af os kan godt lide kvalitet i det offentlige rum. Men for firmaet ZENZO gør de lidt mere ud af det end de fleste. De sørger nemlig for kvalitetsprodukter, såsom komposterbare bioposer, miljøstationer, nedgravede affaldscontainere samt byrumsinventar, hvor der er særligt fokuseret på funktionalitet og godt design. Så tag et smut ind forbi deres hjemmeside, zenzo.dk, og læs nærmere!

Nedgravet affaldssystem i forskellige designs alt efter typen af affald

En af de helt store succeser hos ZENZO er deres praktiske nedgravet affaldssystem. Med et nedgravet affaldssystem udnytter man pladsen under jorden i stedet for på gaden, og det er samtidigt et driftsbesparende valg, når store mængder affald skal indsamles og sorteres. Hos ZENZO finder du et stort udvalg af forskellige former for nedgravet affaldssystem, der både kommer som fuldt, men også som delvist nedgravede affaldscontainere. Derudover kan du ligeledes få et nedgravet affaldssystem i forskellige designs alt efter, hvad de skal indeholde, såsom f.eks. glas, metal, papir, madaffald og restaffald. En ting er dog sikkert: med et nedgravet affaldssystem bliver det ikke nemmere for brugerne at sortere deres affald og dermed forbliver kvaliteten af det sorterede affald også i top, når det skal sendes videre i genbrugssystemet. Skulle du have spørgsmål til hvilket nedgravet affaldssystem, som passer bedst til hvad du skal bruge det til, så tøv endelig ikke med at kontakte ZENZO, som altid står klar til at rådgive bedst muligt.

Byrumsinventar der kombinerer lang holdbarhed med moderne design

Udover de praktiske nedgravede affaldssystemer, finder du hos ZENZO også et stort sortiment af praktisk og enormt holdbart byrumsinventar. Hos ZENZO er kvalitet et must, og det hos dem vigtigt, at al deres byrumsinventar skal kunne modstå den største brugsbelastning. Derfor produceres al deres byrumsinventar i de mest holdbare materialer, der er specielt designet til at kunne bruges af mange i mange år. Samtidigt med at deres byrumsinventar skal være holdbart, skal det også være praktisk, så flest mulige kan få nytte af det. Derfor er der altid indsat eksperter indenfor dette område, når ZENZO designer byrumsinventar. Du kan f.eks. tage et kig på deres praktiske og enormt holdbare Varial modul bænk fra Runge, der er en stabil standardbænk, der passer perfekt til steder, hvor der kræves noget ekstra af produktet. Modulbænken er fremstillet af enkelte sæder, der er monteret på et kraftigt stel. Den robuste modulbænk fås ligeledes i en rund udgave og som plint.