Find alt indenfor brændeovne og pejse hos Himmerlands Pejsecenter

Himmerlands Pejsecenter

Hos Himmerlands Pejsecenter kan du finde alt i pejse og brændeovne. Skal du bruge en ny pilleovn eller en pejseindsats, så læs med her.

Udskift brændeovnen med en pilleovn

Hos Himmerlands Pejsecenter kan du finde mange forskellige gode pejse og pilleovne. Der er et bredt udvalg af kvalitetsprodukter i butikken fra nogle af de bedste producenter på markedet, som virkelig forstår at lave brændeovne og pejse. Hvis du skal skifte din gamle brændeovn ud, så kan det anbefales at du overvejer en pilleovn, for sådan en er billig i drift, økonomisk og mere økologisk. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem i butikken, og du kan helt klart finde en, du vil synes er flot. Glas er populært, da man kan se ilden på den måde, så det er et gennemgående tema i de mange forskellige modeller. En pilleovn brænder træpiller i stedet for almindelige brændestykker. Træpiller er lavet af træspåner og savsmuld, som er presset sammen ved enormt højt tryk, og som giver pillerne en høj brændværdi; altså at de kan brænde længe og stabilt. De har nemlig en enormt høj densitet.

Find et bredt udvalg af pejseindsatse

Himmerlands Pejsecenter sælger mange forskellige gode pejse og brændeovne, og hvis du skal bruge en pejseindsats, så kan du finde lige den model, du drømmer om i butikken, for der er mange forskellige at vælge imellem, og der skal nok være noget lige for din smag. En pejseindsats er perfekt til den kreative løsning, hvis du fx allerede har et gammelt åbent ildsted eller ønsker et bygget, så kan sådan en være løsningen. De har mange års erfaring med at bygge pejseindsatser og kan lave en skræddersyet løsning til dig, som helt sikkert vil være lige det, du drømte om. Der er nemlig mange muligheder og mange forskellige spændende løsninger. Læs mere om de forskellige pejse på hjemmesiden og de mange flotte løsninger, som kan bygges ind i dit hjem og som helt sikkert kan se perfekte ud hjemme hos dig. De mange forskellige modeller giver mange muligheder for en skræddersyet løsning.