Find MC læderbukser og en super god styrthjelm hos MotoHaus

MotoHaus

MotoHaus sælger alt til motorcyklister. Her kan ud finde motorcykeltøj som fx MC læderbukser, og du kan også købe en styrthjelm, så du kan beskytte dit hoved imod fald.

MC læderbukser

MotoHaus sælger mange forskellige slags MC tøj til gode priser, og du kan helt sikkert finde lige den slags MC tøj, du skal bruge på hjemmesiden. Der er bl.a. et bredt udvalg af MC læderbukser, som kan være en afgørende beskyttelse imod styrt. Der er en grund til, at motorcykeltøj ofte er lavet i læder eller andre stærke og tykke materialer, og det er fordi, man gerne skal kure henad asfalten, hvis man skulle være så uheldig at falde, så man på den måde afbøder slaget. Hvis man derimod ruller, så er man i problemer, for så får man en langt hårdere opbremsning, og det kan være livsfarligt. Lædertøj, som fx MC læderbukser er så stærke i materialet, at de kan holde til, at man kurer mange meter henad asfalten, uden at man splitter sine knæ og ben ad. Derfor er MC læderbukser et must, hvis man gerne vil være beskyttet, når man kører på motorcykel.

Super fed styrthjelm

Hos MotoHaus kan du finde forskellige slags MC tilbehør og beskyttelse imod fald og slag, og der er mange forskellige måder, du kan beskytte dig imod fald på. På hjemmesiden sælges fx forskellige styrthjelme, og det er jo oplagt at have hjelm på, når man kører på motorcykel, for det er klart at man er mere udsat, end når man kører i bil, hvor man trods alt er beskyttet af bilens skrog. På et motorcykel kommer man i direkte kontakt med asfalten, hvis man falder på motorvejen, og derfor er det helt hul i hovedet, at køre uden styrthjelm. På motohaus.dk kan du finde mange forskellige gode hjelme, og der er noget for enhver smag. En Harley Davidson biker vil nok vælge en hjelm, som tillader at man kan se hans overskæg, mens en Kawasaki biker vil vælge en styrthjelm med visir. Find lige den, der passer din stil på hjemmesiden.