Faldsikring samt hovedværn online på sikkerhedsgiganten.dk

Sikkerhedsgiganten

Har du styr på sikkerheden og lovgivningen inden for dit felt? Sikkerhedsgiganten sælger stort – alt i faldsikring og hovedværn. Beskyt dine kollegaer og dig selv med seriøst sikkerhedsudstyr fra de bedste brands, men til rimelige priser via sikkerhedsgiganten.dk.

Hovedværn til erhvervslivet

Hovedværn spænder over mange ting. Man tænker nok først og fremmest på sikkerhedshjelme, som man kender dem fra byggepladsen. Disse fås i flere udgaver på www.sikkerhedsgiganten.dk. Derinde kan du også bestille sikkerhedshjelme med visir, hvis øjenbeskyttelse også er nødvendigt i forhold til arbejdssituationen. Yderligere kan man klikke sig frem til klatrehjelme og bump caps. Det er også en mulighed at købe hjelmhuer og industrielle sæt i kategorien med hovedværn. De fleste sikkerhedshjelme kommer med en levetid på 3-5 år, før det er nødvendigt at udskifte dem. Sikkerhedsgiganten er leveringsdygtige med en række seriøse producenter som 3M, CENTURION og MSA. Der forhandles både hovedværn i standarderne EN 397, EN 812, EN 12492 samt EN 50365. Her handler det henholdsvis om industrisikkerhedshjelme, hårde arbejdshatte, klatrehjelme og ekstra elektrisk isolerende hovedværn. Vær sikker på, at sikkerheden er i tiptop stand. Kontakt evt. Sikkerhedsgiganten, hvis du har brug for vejledning.

Faldsikring er et lovpligtigt emne

Sikkerhedsgiganten er ligeledes storforhandler af udstyr inden for faldsikring. Man kan her vælge mellem ankerliner, liftsæt, faldsikring på reb, faldblokke og ankerslynger. I sortimentet inden for faldsikring er der også muligheder i redning og evakuering, karabinhager og falddæmpere. Dette sortiment henvender sig bl.a. til personer, der arbejder i brønde, på siloer og i kraner. Når man har med ekstreme højder at gøre, er faldsikring et vigtigt og lovpligtigt emne, man skal have styr på. Det er vigtigt, at alle ansatte er ordentligt uddannede i brug af udstyr inden for faldsikring. Mange af uheldene skyldes utilstrækkelig uddannelse. Har du styr på faldsikring til din virksomhed?

Hos Sikkerhedsgiganten finder du seriøst og professionelt udstyr inden for faldsikring, og du kan ligeledes købe alt i hovedværn på sikkerhedsgiganten.dk.