Effektivt HR SAP system/systemimplementering og SAP projektledelse med kompetente projektledere hos 2BM

2BM

2BM har udviklet en bred vifte af IT-værktøjer og services, der kan komme jeres virksomhed til gode. Det gælder blandt andet inden for HR, hvor 2BM tilbyder effektiv HR SAP systemimplementering, og SAP projektledelse, hvor 2BM står klar med nogle af Danmarks skarpeste projektledere, der sørger for at I når i mål med et tilfredsstillende resultat.

HR SAP system/systemimplementering

Medarbejderne er den vigtigste ressource i en virksomhed – ønsker I at få det maksimale ud af jeres medarbejders evner og egenskaber, står 2BM klar med effektive værktøjer til HR-afdelingen, der giver jer et godt overblik og indsigt i de forskellige processer. 2BM har igennem tiden rådgivet og løst forskellige cases for store lige såvel som små virksomheder inden for HR i mange forskellige brancher, herunder i store virksomheder som Grundfos og Jysk, der opererer på et globalt plan. Derfor kan I være sikre på at få en tilfredsstillende ydelse, når I indgår et samarbejde med 2BM. En implementering af et effektivt HR SAP system, dækker hele medarbejdercyklussen i virksomheden og giver dig et stort overblik over processer, der med fordel kan handles ud fra. Specialisterne i 2BM har enorm knowhow indenfor HR SAP systemimplementering og har stor erfaring med cloudbaserede HCM-løsninger fra SuccesFactors. 2BM skræddersyer løsninger til virksomheder, når det kommer til HR SAP systemimplementering og det betyder, at I med garanti vil få stor glæde og værdi af de enkelte løsninger, der implementeres i jeres SAP system.

Super skarp SAP projektledelse

IT-projekter har ry for at være en af de mest komplekse og vanskelige projekter at nå i må med. Ofte overskrides diverse budgetter og tidsplaner, og det er langt fra alle projekterne, der lykkes. Hos 2BM finder I nogle af markedets skarpeste projektledere, der har et stort kendskab til de forskellige faldgruber i IT-projekter og som formår at bevare fokus på fra ende til anden. Via en konceptuel tilgang, som 2BM har udviklet, kan I være sikre på at accelerere processen, forbedre kommunikationen og reducere risiciene i jeres IT-projekt med SAP projektledelse fra 2BM. Med SAP projektledelse fra 2BM, får I et team, der består af eksperter, herunder også eksterne eksperter, der har stor erfaring med SAP projektledelse, samt rig erfaring i virksomheder – således når I jeres mål til tiden.

2BM sørger for, at I bliver up to date og får det maksimale ud af jeres IT-systemer.