EDIE sælger blandt andet flot 2NDDAY modetøj såvel som Custommade tøj

EDIE logo

Det er ikke de lækre og eksklusive mærker der mangler, når du shopper hos EDIE. Her kan du blandt andet købe dejlige kjoler, frakker, bluser og jeans fra 2NDDAY modetøj, hvis kollektioner man altid bør tage et hurtigt kig på, når man besøger butikken. Du kan desuden også finde et dejligt katalog fra Custommade tøj, som bland andet byder på strik, overtøj og kjoler. Læs mere om begge dele samt om butikken i artiklen herunder.

2NDDAY modetøj såsom kjoler og bluser

Der er flere gode kundefordele ved at handle hos EDIE - f.eks. hvis du er i humør til at shoppe noget dejligt 2NDDAY modetøj. Blandt andet sidder en venlig kundeservice altid klar til at hjælpe inden for normal åbningstid, hvis du skulle være i tvivl om et eller andet. Desuden formår butikken at holde et fornuftigt prisniveau, på en række lækre mærker, heriblandt førnævnte 2NDDAY modetøj samt Custommade tøj.

I kataloget med 2NDDAY modetøj kan du blandt andet købe kjole, frakke, bluse og jeans. Uanset hvilken type 2NDDAY modetøj det drejer sig om, er der altid tale om lækre kvalitets materialer, der er både bløde og ser super flotte ud - hvilket kombineres med flotte og unikke design. 2NDDAY modetøj er helt sikkert et mærke du bør kigge nærmere på, hvis du ikke allerede har gjort det, og du er i humør til at shoppe noget lækkert modetøj.

Custommade tøj som eksempelvis overtøj, strik eller kjoler

Foruden 2NDDAY modetøj, kan du blandt andet også shoppe Custommade tøj hos www.edie.dk. I kategorien med Custommade tøj finder du blandt andet lækkert strik, overtøj og kjoler. Custommade tøj formår på én og samme tid at være både tidløst og moderne. Custommade tøj vil derfor med sikkerhed være tøj, som du også har lyst til at gå i om tre år. Og det er jo i sig selv en ekstra værdi.

Klik ind på EDIE allerede i dag, og få et kig på det lækre modetøj fra Custommade tøj, 2NDDAY modetøj og en masse andre skønne mærker.