Dyrlægens Gård - Køb Diapaste og sårrens til kæledyr

Dyrlægens Gård

Der findes hos Dyrlægens Gård et fornuftigt udvalg af gode produkter, i den bedste kvalitet. Det brede produktsortiment byder bl.a. på Diapaste og sårrens til dyr, som findes til konkurrencedygtige priser.

Diapaste - Stort udvalg af kosttilskud til at forbedre din hunds livskvalitet

Dyrlægens Gård er udbyder af Diapaste, som er et kosttilskud til hunde og katte, der lider af maveproblemer. Det kan være maveproblemer som fx diarré, løs mave eller generelle tendenser til dårlig mave. Diapaste fra Dyrlægens Gård indeholder forskellige mineraler og fibre, som hjælper med at beskytte og stabilisere mavetarmfunktionen hos dyret, samt reparere tarmslimhinden. Forskellige elektrolytter i Diapasten hjælper med at genoprette dyrets vækstbalance, samt dextroser som giver letoptagelig energi. Diapaste tilføres blot til dyrets primære foder, hvor det let kan optages derigennem. Diapaste fra Dyrlægens Gård indeholder ingen skadelige ingredienser, så dit kæledyr ikke indtager noget unødvendigt foder. Diapasten hjælper generelt set bare med at forbedre din kat eller hunds livskvalitet. Læs mere på dyrlaegensgaard.dk og find de korrekte produkter til dig.

Køb sårrens fra anerkendte mærker

Dyrlægens Gård byder også på sårrens til dyr, som fås i den bedste kvalitet. Der findes forskellige slags sårrens, hvor der i sortimentet bl.a. bydes på flydende sårrens, som indeholder hypoklorsyre, som er skånsomt overfor dyret. Det effektive sårrens EffiClean er perfekt til rensning og desinfektion samt pleje og fugtning af akutte og kroniske sår. Herunder kan sårrensen også benyttes til hudbetændelse og mindre forbrændinger. Derudover indeholder sårrensen fra Dyrlægens Gård bakterie-, svampe- og virusdræbende ingredienser, som renser såret og reducerer infektion på en god og skånsom måde overfor dyret. Produktet er nemt at bruge, hvor der blot skal sprøjtes på det udsatte område, hvorefter det bare skal tørre naturligt. Læs mere om mulighederne på dyrlaegensgaard.dk og undersøg om dit dyr vil have gavn af produktet

.
Besøg Dyrlægens Gård allerede i dag, hvis din hund eller kat lider af tarmproblemer eller har brug for at få renset sår.