Buffet til konfirmation og frokostordning i hovedstaden - Madkonceptet

Madkonceptet

Ønsker du lækker mad til konfirmation, så er det værd at scoute markedet en lille smule. Der hersker nemlig stor kvalitetsforskel imellem udbyderne af catering til denne store dag, som man kun har 1 chance for i livet. Bestil konfirmationsbuffet på madkonceptet.dk, der også tilbyder mad ud af huset til erhverv - nemlig firmafrokost. Du finder også mere info om deres frokostordning i København via hjemmesiden.

Mad til konfirmation - Bestil buffet i KBH på madkonceptet.dk

Madkonceptet tilbyder særdeles lækker mad til konfirmation. Deres tilbud anno 2020 består af en gennemtænkt buffet. Deres konfirmationsbuffet er nøje sammensat, så den indeholder lækkerier, der falder i konfirmandens smag, forældrenes smag og naturligvis den brede forsamlings. En rigtig konfirmationsbuffet skal have noget for alle, og det får man hos Madkonceptet, der baserer alle deres retter på de bedste råvarer. Den står f.eks. på trøffelsauce, citrusstegt laks, majs wraps, små ristede kartofler, grillet oksefilet og meget mere. Se den komplette liste af retter til konfirmationsbuffet 2020 i København ved at klikke ind på madkonceptet.dk. Bestil allerede nu, og vær klar til årets konfirmation.

Frokostordning til firmaer i København - Levering til døren

Hos Madkonceptet arbejder de naturligvis også om hverdagen. Det er ikke kun specielle anledninger, som tilbydes hos denne cateringvirksomhed med rødderne solidt plantet i jorden. Der tilbydes nemlig også en daglig frokostordning til firmaer i KBH. Firmafrokost har det seneste årti steget markant i popularitet. Med en frokostordning fra Madkonceptet får man rigtig meget for pengene. Mange virksomheder i København har spottet firmafrokostordningen fra Madkonceptet, som udmærker sig markant i forhold til konkurrenterne. Der er nemlig mange udbydere på markedet i hovedstaden, men hvis du ønsker kvalitet til rimelige priser og med respekt for råvarerne, skal du vælge firmafrokost i Hovedstadsområdet på www.madkonceptet.dk.

Få mad til døren i din virksomhed - midt i frokostpausen! Med en frokostordning hos Madkonceptet er det muligt med lækker mad af gode råvarer, som bliver leveret frem til firmaets hoveddør - nemt, bekvemt og til tiden. Der arbejdes på højtryk for at servicere ambitiøse virksomheder i KBH, der også ønsker at forkæle de ansatte med lækker frokost. Se også årets konfirmationsbuffet online på madkonceptet.dk.