Bredt sortiment af kornfri hundemad og hundegodbidder til din hund hos HIKE

HIKE

HIKE er en af landets førende forhandlere af hundefoder, og har altid en række forskellige typer på lager. Udvalget inkluderer både almindeligt hundefoder til hverdags fodring, samt hundemad så som hundegodbidder, kosttilskud til hunde med mere. Vil du gerne forkæle din hund ekstra meget, og holde den sund og rask, kan du vælge kornfri hundemad, som er fyldt med naturlige ingredienser der er gode for hundemaver. Læs mere om dét i artiklen herunder.

Sund kornfri hundemad

Såkaldt kornfri hundemad er en type hundefoder, der vinder mere og mere indpas i danske hjem med hunde over hele landet. Det viser sig nemlig ikke så overraskende, at præcist som med os mennesker, afhænger en hunds sundhed og velvære i høj grad af, om den spiser ordentligt. Og det er netop her kornfri hundemad kommer ind i billedet. Til forskel for meget af det hundemad man finder i supermarkeder og lignende steder, er kornfri hundemad fyldt med en masse gode, naturlige ingredienser, der ikke kun smager godt hvis man er hund, men også er ekstra sundt. Kornfri hundemad består af en god blanding af kød, indvolde samt planter, som minder meget om den kost en vild hund ville spise ude i naturen. Klik eventuelt ind på www.hike.dk hvis du gerne vil vide mere.

Velsmagende hundegodbidder til din hund

Udover kornfri hundemad, finder du naturligvis også en masse andet godt hundemad hos HIKE. Det gælder også, hvis du gerne vil forkæle din hund med hundegodbidder, når den har opført sig ekstra godt. Alle hundegodbidder du finder hos HIKE holder lige som resten af kataloget et godt niveau af kvalitet, og der går som regel meget få dage fra at du bestiller hundegodbidder til din hund hos forhandleren, til at de leveres på din bopæl. Det samme gælder naturligvis også når du bestiller kornfri hundemad og andre produkter fra siden.