Bredt sortiment af hundemad og hundegodbidder hos HIKE

HIKE

Hos den danske virksomhed HIKE har man i efterhånden mange år beskæftiget sig med at give danske hunde bedre spisevaner. Her produceres foruden hundemad blandt andet hundegodbidder, hunde kosttilskud og andet godt en sund og rask hund har brug for. I denne artikel kan du læse mere om nogen af fordelene ved at købe hundemad og hundegodbidder til din hund fra producenten.

Sund hundemad til gode priser

De fleste hundeejere er højest sandsynligt slet ikke klar over det, men kvalitetsniveauet af den hundemad man køber nede i supermarkedet, er desværre ikke altid helt højt nok. Heldigvis er der stærke alternativer på markedet, især hvis man shopper online. Her er det særligt den danske virksomhed HIKE som er bannerfører for et bedre kvalitetsniveau, når det gælder hundemad. Med over 30 års erfaring i branchen, er virksomheden den helt rigtige til at sørge for at danske hunde får en mere varieret og sund kost. Kataloget med hundemad inkluderer blandt andet kornfri hundemad og andre typer der hører ind under fællesbetegnelsen naturligt hundemad. Vil du vide mere kan du eventuelt klikke ind på www.hike.dk hvor der god information at finde.

Super lækre hundegodbidder til din hund

Foruden hundemad, kan du blandt andet også købe hundegodbidder hos HIKE. Alle hunde elsker at få en lille belønning for god opførsel, når den har hentet morgenavisen eller når man bare hygger i weekenden. Ligesom med almindeligt hundemad, kan det sagtens betale sig at købe hundegodbidder i ordentlig kvalitet, med gode og naturlige ingredienser. Hundegodbidder fra det danske mærke indeholder hverken tilsætningsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler. Kun gode sager, som din hund elsker. Kig nærmere på kataloget med hundegodbidder, hundemad og andre gode sager for din hund på producentens egen hjemmeside allerede i dag.