Barlinek eller Lava træpiller til markedets bedste priser hos Lakoda

Lakoda

Kigger du efter træpiller? Hvis du er vant til at fyre med disse, så er du nok klar over forskellen på forskellige brands. Der kan nemlig herske en vis kvalitetsforskel. Derfor kan det kun anbefales at fyre med anerkendte mærker. Hos Lakoda finder du biobrændsel fra Lava og Barlinek til stærke priser med afhentning i Tyskland.

Se sortimentet af Barlinek træpiller ved at klikke ind på www.lakoda.dk

Barlinek træpiller giver en stabil varme med en høj brændværdi. Du kan vælge 8 mm biobrændsel fra dette mærke hos Lakoda, hvis du afhenter i Tyskland. Så får du til gengæld en markant mere fordelagtig pris, end du gør i Danmark. Mange danskere har selvfølgelig spottet fidusen med at køre over grænsen for at spare på brænde til vinterhalvåret. Lakoda giver dansk service og vejledning, men til tyske priser. Mange vælger at købe netop Barlinek træpiller, grundet deres rene og høje kvalitet. Disse fås i sække, der er nemme at have med at gøre. Det kan anbefales, at du tager traileren med, så du kan købe stort ind, nu når du endelig er over grænsen. Som en ekstra service tilbydes udlejning af trailer hos Lakoda, hvis du ikke selv er i besiddelse af en. Barlinek er et af de store mærker inden for biobrændsel, og Barlinek holder hele vejen.

Lava biobrændsel med afhentning i Tyskland

Et andet mærke på www.lakoda.dk er Lava, som du også trygt kan vælge fra. Her får du også kvalitetsfulde træpiller, der kan give god varme igennem hele vinteren. Hent dit Lava biobrændsel i Tyskland, og få det til en bedre pris. Du kan samvittighedsfuldt fyre med Lava 8 mm brændsel, da det er CO2 neutralt. Selve produktionen hos Lava er også bæredygtig. Læs mere om Lava træpiller på 8 mm via www.lakoda.dk.
Ønsker du at spare penge på træpiller fra de bedste mærker? Som du har kunnet læse om her, så finder du brands som Lava og Barlinek på lakoda.dk, men du er også i stand til at spare penge på brændsel fra andre brands som German Pellets og Task. Når du henter i Tyskland, er det langt billigere.