Alt fra Harken blokke til Jotun bundmaling til båden kan købes hos Marinebutikken

Som bådejer er det vigtigt at pleje og holde sin båd ved lige, så du kan sørge for den bedste sikkerhed, når du tager en tur på vandet. Hos Marinebutikken har du rig mulighed for at finde lige det udstyr, du mangler til din båd. Herinde kan du blandt andet finde Harken blokke, Jotun bundmaling og derudover mange andre produkter. Find hele udvalget på www.vejlemarineservice.dk.

Lækkert udvalg af blandt andet Harken blokke

Tager du et kig inde på deres hjemmeside, vil du hurtigt finde ud af, at du har mulighed for at finde stort set lige det, du mangler til din båd. Herinde sikrer du dig et lækkert udvalg af produkter, der alle sammen har deres gode kvalitet til fælles. Tjekker du hjemmesiden ud, kan du med fordel tage et kig på udvalget af Harken blokke. Disse benyttes til en lang række forskellige opgaver ombord, så det kan være en stor fordel for dig med en af disse. Du kan finde Harken blokke i mange forskellige modeller og serier, så du med sikkerhed kan finde en, der fungerer godt for dig og matcher dine behov. Tag et kig på hele udvalget på www.vejlemarineservice.dk.

Vedligeholdelse af båd med Jotun bundmaling

Ejer du en båd, er det altid en god ide, at sørge for at behandle og pleje din båd både for at gøre den mere hyggelig, men det er også vigtigt at vedligeholde den med bundmaling. Marinebutikken tilbyder derfor et godt udvalg af Jotun bundmaling, så du kan blive klar til sejlsæsonen igen. Med Jotun bundmaling er du sikret maling af højeste kvalitet, som kan beskytte din båd imod alger, slim og andet begroning. Bestiller du på hjemmesiden tilbyder de 1-3 dages levering og en fragt på små 39 kroner. Derudover kan du også besøge deres store butik, der har placering i Vejle, så du kan få den bedste rådgivning og hjælp af deres medarbejdere. Få mere information på www.vejlemarineservice.dk.