8 mm træpiller i god kvalitet og bigbags med træpiller kan findes hos Pillemadsen

Pillemadsen

Pillemadsen sælger mange forskellige slags brænde og træpiller. Her kan du læse om 8 mm træpiller og om bigbags med træpiller til gode priser.

Effektive 8 mm træpiller

Pillemadsen sælger træpiller til gode priser, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde lige det, du skal bruge til en god pris i butikken. Der er mange forskellige slags træpiller, både 6 og 8 mm i butikken, og det spiller faktisk ikke den store rolle, hvad du vælger, men i hvert fald, kan du være sikker på at træet er i bedste kvalitet, når du shoper hos pillemadsen.dk. De fleste 8 mm træpiller er nemlig lavet af overskudstræ fra andre produktioner, som bliver presset sammen til de små hårde piller, som derfor er super godt brænde i forhold til meget almindeligt pejsebrænde. Derfor finder du både 8 mm træpiller i eg og stærke nåletræer i butikken. Du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge i butikken, og fordi den ligger syd for grænse betaler du kun 5% i moms, når du køber dit brænde her.

Smarte bigbags med træpiller

Pillemadsen sælger også bigbags med træpiller, hvis du allerede ved, at du skal fyre meget op i løbet af vinteren og gerne vil spare penge. Butikken ligger syd for den dansk/tyske grænse, og fordi det er i tyskland, så betaler du kun 5 % i moms og derfor er der er altså gode penge at spare. Du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde de perfekte træpiller i butikken til din pilleovn, for de sælger kun kvalitetsmærker. Det er smart at købe bigbags med træpiller, for på den måde ved du, at du har nok og skal ikke betale for transport flere gange. Du sparer i øvrigt penge pr. kvantitet, når du køber bigbags med træpiller, og du vil helt sikkert elske de mange kvalitetsmærker, der sælges i butikken. Der er bl.a. FireHeat, Barlinek, Rw og mange flere. Læs mere på pillemadsen.dk, hvor du kan shoppe til den kolde vinter.